Alexi Laiho sairaalahoidossa – miten käy bändin lauantaisen keikan?

Children of Bodomin laulaja Alexi Laiho kiidätettiin sairaalaan alkuviikosta vatsakipujen vuoksi.

Children of Bodom -bändi tiedotti keskiviikkona kotisivuillaan joutuneensa perumaan alkuviikon Oslon ja Malmön keikkansa.

– Alexi kiidätettiin sairaalaan voimakkaiden vatsakipujen takia. Lääkärit tarkastivat Alexin voinnin ja kertoivat, ettei hän pysty esiintymään vielä 48 tuntiin. Odotamme vielä lopullista diagnoosia, bändi kirjoitti eilen nettisivuilleen.

Lauantaina Children of Bodomin olisi tarkoitus esiintyä Turun Ruisrockissa, mutta ainakin vielä Laiho on Norjassa sairaalahoidossa.

– Lääkärit tekevät tutkimuksia, mutta vielä ei ole mitään uutta tietoa keikan suhteen tullut. Kaikki vaikuttaisi kuitenkin sujuvan suunnitelmien mukaan ja keikkamyyjän kanssa puhuessa on vaikuttanut siltä, että keikka olisi toteutumassa, Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä kertoo MTV3.fille.

Keikkamyyjä Jouni Markkanen on Niemelän kanssa samoilla linjoilla.

– Laiho on edelleen Oslossa ja lääkärit ottavat testejä. Tällä hetkellä mitään ei kuitenkaan olla perumassa, Markkanen toteaa MTV3.fille.

Ruisrock ei ole ainakaan vielä torstaihin mennessä juuri valmistautunut mahdolliseen peruutukseen.

– Ajatustasolla ollaan käyty läpi sitä mahdollisuutta, mutta mitään korvaavia esiintyjiä ei kuitenkaan olla mietitty, sillä mikään ei viittaa perumiseen. Bändi kyllä kertoisi meille, jos tilanne olisi niin vakava, Niemelä jatkaa.

Children of Bodomin olisi tarkoitus esiintyä lauantaina festivaalin päälavalla ja promoottori myöntääkin, että yhden pääesiintyjän peruminen olisi suuri menetys tapahtumalle. Ruisrockin jälkeen seuraava keikka bändille on buukattu sunnuntaille 15. heinäkuuta Joensuun Ilosaarirockiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat