Alexander McQueenin mallisto häikäisi Pariisin muotiviikoilla

Alexander McQueenin suunnittelija Sahah Burtonin mallisto oli Pariisin muotiviikkojen ehdoton menestys. Katso kuvagalleria upeista asuista!

Muotiteollisuudessa huhutaan, että Alexander McQueenin suunnittelija Sarah Burton loihtisi hääpuvun Kate Middletonille. Burton piti huhumyllyä yllä paljastamalla hyvin morsiushenkisen mallistonsa Pariisin muotiviikoilla tiistaina 8.3. Vaikka suunnittelija kiistää väitteet näytöksen jälkeen, spekulaatio jatkuu – eikä ole epäilystäkään, etteivät nämä upeat mallikappaleet sopisi kuninkaalliselle.

Burtonin suunnittelema mallisto sai vahvimmat reaktiot yleisöltä Pariisin muotiviikkojen tämän vuoden näytöksistä, yleisö hurrasi sille innoissaan. Mallistoa kirkastivat valkoiset puvut ja siitä huokui McQueenille ominaiset yksityiskohdat. Sitä oli myös höystetty paksuilla platform-kengillä, mustalla värillä ja goottimaisilla somisteilla. Mallistossa oli vain 35 asua, joten suunnittelijalla oli mahdollisuus hioa taitojaan ja keskittyä jokaiseen pieneen yksityiskohtaan. 36-vuotias Burton on työskennellyt tiiviisti McQueenin kanssa jo vuosia.

Arvostettu muotisuunnittelija Alexander McQueen teki itsemurhan helmikuussa 2010.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja