Aleksi Laiho ärsyyntyi: Heviä tungetaan vääriin paikkoihin

Children Of Bodom -yhtyeen keulahahmon Aleksi Laihon mielestä maan on vallannut vääristynyt hevihelvetti, joka toivon mukaan laantuu viimeistään, kun viisuhuuma on unohdettu ja mainosmiehet tulleet järkiinsä hevi-kattiloineen ja hevi-jogurtteineen. Viikonloppuna järjestetyllä Tuska Open Air -metallifestivaalilla sentään COB sai vastaanoton kansalta, joka oikeasti myös ymmärtää hevin päälle.

Perjantaina Tuska Open Air -metallifestivaalilla esiintyneen Children Of Bodom -yhtyeen keulahahmon Aleksi Laihon mielestä heviä tungetaan nykyään vääriin paikkoihin vääristyneenä muoti-ilmiö-oikkuna. Järkytys oli hevimiehelle suurehko, kun hän eräänä päivänä törmäsi ruokaostoksillaan hevi-shottiin. Luonnollisestikaan hevillä ja jogurtilla ei ole juurikaan tekemistä toistensa kanssa, mitä sitten tulee hevi-kattiloihin, hevi-paistinpannuihin, hevi-Euroviisuihin - tai vaikkapa hevi-areihin. Hevimaailma ei ole entisensä.

- Koko metalliskene on niin jotenki eri kuin silloin, kun itse oli puimassa ranneketta jossain ostarilla 16-vuotiaana. Tavallaan on käyny vit....maan se, että kaikki on nyt hevi jotain ja hevi sitä. Kaikista kattilamainoksista pitää tehdä joku hevimetal-hackman-hässäkkä. Kyllä hevi tavallaan on menettänyt sen uskottavuutensa tai sen mitä se oli silloin alunperin. Ei sitä heviä nyt tarvi mihinkään vi..n jogurttiin tai johonkin p...leen kattiloihin ja kiuluihin sekoittaa, Laiho kertoi Tuskan tunnelmissa.

Children Of Bodom esiintyy tänä kesänä vielä kerran suomalaisfanien iloksi viikonloppuna järjestettävässä Ruisrockissa. Sen jälkeen heviletit jatkavat uusien biisien nikkaroimista ja pakkautuvat studioon. Hevikansaa pidetään jännityksessä ensi vuoden puolelle saakka, jolloin uusi COB-lätty saa päivänvalon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat