Alec Baldwinin tytär avautuu isänsä raivokohtauksesta

Alec Baldwinin Ireland-tytär kommentoi lopultakin muutaman vuoden takaista kohua, jossa Alec arvosteli nuorta tytärtään rankoin sanankääntein.

Vuonna 2007 mediaan vuoti näyttelijä Alec Baldwinin kannalta kiusallinen puhelinvastaajaviesti. Viestissä Baldwinin kuultiin rähjäävän kovin sanoin tyttärelleen Irelandille, joka oli tuolloin vasta 11-vuotias.

Nauhalla Baldwin muun muassa haukkui tytärtään itsekkääksi possuksi, koska tämä ei ollut vastannut puhelimeensa sovittuna aikana.

Nyt, viisi vuotta myöhemmin, nykyään 16-vuotias Ireland on avannut suunsa kohauttaneesta tapahtumasta. Ireland vähättelee tilannetta sanoen median paisutelleen asiaa.

– Sen vastaajaviestin ainoa ongelma oli, että ihmiset tekivät siitä isomman jutun kuin se oli. Hän sanoi niitä asioita vain koska oli turhautunut, Ireland kommentoi asiaa Page Six -lehdelle.

Irelandin mukaan isä ja tytär olivat jopa suunnitelleet toteuttavansa kohulle eräänlaisen vastaiskun sosiaalisen median kautta.

Miten isä ja tytär sopivat asian keskenään? Millaisen vastaiskun he meinasivat toteuttaa? Lue koko juttu:Alec Baldwinin tytär avautuu vihdoin isänsä raivokohtauksesta

30 ROCK Subilla perjantaina klo 00.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat