Alec Baldwinin häirikkö vapautui vankilasta

Vuosikausia Alec Baldwinia vainonnut Genevieve Sabourin vapautui vankilasta ja inttää edelleen, että näyttelijä on hänen rakastajansa.

Kanadalainen näyttelijä Genevieve Sabourin tutustui 30 Rock -tähti Alec Baldwiniin vuonna 2002 The Adventures of Pluto Nash -elokuvan kuvauksissa. Baldwin oli tuolloin juuri eronnut Kim Basingerista ja vei Sabourin illalliselle. Kun mies tapasi nykyisen vaimonsa Hilaria Baldwinin kesällä 2011, Sabourin otti yhteyttä näyttelijään ja vannoi rakkauttaan.

Sabourin pidätettiin ensimmäisen kerran jo kesäkuussa jatkuvan häiriköinnin vuoksi. Naista käskettiin pysymään erossa Baldwinista. Sabourin rikkoi määräystä ja joutui uudelleen oikeuden eteen ja lopulta vankilaan alkuviikosta. Nainen vapautui takuita vastaan, mutta väittää edelleen rakastavansa Baldwinia.

– Me jatkoimme romanttista suhdetta kuukausia, vaikka Alec tapailikin Hilariaa. Nainen (Hilaria) soitti hätänumeroon, kun näki minut. Minut pidätettiin, koska hän koki minut kilpailijakseen, Sabourin kertoi NY Postille heti vankilasta vapauduttuaan.

Baldwinien asianajaja väitti Sabourinin lähetelleen uhkaavia viestejä Hilarialle ja kuvasi häirikköä ennalta-arvaamattomaksi.

Miten Sabourinin asianajaja puolusti häirikköä? Lue lisää: Alec Baldwinin häirikkö vapautui vankilasta

30 ROCK Subilla perjantain myöhäisillassa.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat