Alec Baldwin pahoitteli puheitaan

Kohun kohteeksi joutunut näyttelijä Alec Baldwin ilmoitti perjantaina verkkosivuillaan olevansa pahoillaan taannoisesta raivokohtauksesta ja toivoi ihmisten ymmärtävän, kuinka vaikeaa hänellä on ollut. Baldwin kiitti viestissään ihmisiä, jotka ovat jaksaneet tukea ja ymmärtää häntä.

- Vaikka useat ihmiset ovat sanoneet minulle, ettei kannata murehti liikaa, koska kaikki vanhemmat menettävät joskus hermonsa, minua surettaa se, että tämä vuoti mediaan, Baldwin kirjoittaa.

Kohu sai alkunsa, kun internetissä julkaistiin jo oikeudessa kuultu puhelinviesti, jonka Alec Baldwin on jättänyt 11-vuotiaalle tyttärelleen. Viestissä vihainen Baldwin ärhentelee jälkikasvulleen, koska tämä oli unohtanut heidän välilleen sovitun puhelinkeskustelun. Katumapäällä oleva Baldwin ei ota täyttä vastuuta töppäilystään, vaan osoittaa syyttävän sormensa kohti "tiettyjä ihmisiä".

- Jokainen joka tuntee minut yksityisesti tietää, että tietyt ihmiset tekevät mitä vain nolatakseen minut ja häiritäkseen suhdettani tyttäreeni, Baldwin tilittää viitaten ex-vaimoonsa ja tämän asianajajiin.

Saamastaan negatiivisesta julkisuudesta huolimatta, Hollywood-tähti väittää, että hänen ja 11-vuotiaan tyttären välit ovat kunnossa. Alec myös uskoo ihmisten ymmärtävän häntä paremmin, jahka hänen kirjansa ilmestyy,

- Ero-oikeuden ulkopuolella, minulla on ystäviä, minun työtoverini arvostavat minua ja minulla on normaali suhde tyttäreeni, Baldwin vakuuttelee.

Näyttelijän koko viesti löytyy hänen verkkosivuiltaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat