Alec Baldwin haaveili järkyttävästä kostosta

Tempperamenttinen Alec Baldwin haluaa rauhoittua ja myöntää ajatelleensa hirveitä tekoja.

Näyttelijä Alec Baldwinin tiedetään olevan temperamenttinen mies. 30 Rock -tähti myöntää nyt Vanity Fair -lehden haastattelussa olevansa räjähdysherkkä persoona, mikä saa hänet käyttäytymään järjettömästi ja lapsellisesti.

Muutama viikko sitten Baldwin hyökkäsi paparazzin kimppuun, joka oli puolustanut toista kuvaajaa raivoisan näyttelijän edessä. Tähti ei kuitenkaan kokenut liiemmin tarvetta silotella ärhäkkää mainettaan, vaan kertoi auliisti väkivaltaisista ajatuksistaan, jotka kohdistuivat ex-vaimon juristiin sekä TMZ-kanavan tuottajaan Harvey Leviniin. Vuonna 2007 Levin julkaisi puhelinvastaajaviestin, jossa Baldwin läksyttää nuorta tytärtään Irelandia.

– Halusin työntää puukon häneen ja leikata hänen sisälmyksensä ja tappaa hänet ja halusin että hän ottaisi viimeisen hengenvetonsa katsoessaan minua silmiini, Bladwin selitti karmivista ajatuksistaan surmata Levin.

Vastavihitty Baldwin myöntää nyt haluavansa oppia kontrolloimaan kiukkuaan entistä paremmin. Miten mies aikoo siinä onnistua? Alec Baldwin haaveili järkyttävästä kostosta

30 ROCKSubilla perjantai-iltaisin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat