Mainos

Albanian poliisi antoi mielenosoittajien marssia

Albanian poliisi astui tänään syrjään mielenosoittajien tieltä antaen kansalaisten vapaasti marssia ja vaatia takaisin huijariyhtiöille menettämiään rahoja. -Alas hallitus, -Poliisi on puolellamme, huusi tuhannen mielenosoittajan joukko Fierissä. Mellakkapoliisia ei näkynyt, kun mielenosoittajat marssivat kaupungin keskustassa vilkuttaen televisiokameroille.

Poliisiaseman ohi kulkiessaan joukko hurrasi poliisille. -Antaa heidän osoittaa mieltään, se on heidän oikeutensa, nimettömänä pysyttäytynyt poliisikomentaja sanoi. Aiemmin poliisi on yrittänyt keskeyttää mielenosoitusmarsseja.

Vloren kaupungissa noin 4000 ihmistä marssi kantaen aiemmassa mielenosoituksessa menehtyneen miehen kuvaa. 51-vuotias Malick Banushi kuoli sydänkohtaukseen. Yksi mielenosoittaja myös ammuttiin kuoliaaksi viime maanantain yhteenotoissa, joissa loukkaantui ainakin 150 ihmistä.

Poliisit ajettiin Vloresta kokonaan pakosalle yhteenoton jälkeen, mutta viranomaisten mukaan suurin osa miehistöstä on palannut, ja lainvalvonta on palautunut normaaliksi.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.