Mainos

Alastomat tähdet lehtien kansissa, katso!

Tovi sitten Rolling Stone -lehden kannessa poseeraasi ilkosillaan True Bloodin tähtikolmikko Alexander Skarsgård, Anna Paquin ja Stephen Moyer. Monet muutkin tähdet ovat keikistelleet aatamin asussa eri lehtien kansissa – katso kuvat!

True Blood -tv-sarja on täynnä melko raakaa ja kiihkeän alastonta meininkiä ja samaa kastiin voisikin luokitella Rollin Stonen kannen, jossa kohusarjan tähdet poseerasivat ilman rihman kiertämää, vieläpä yltä päältä veressä. True Bloodin tuikkiva tähtönen Alexander Skarsgård paljastikin GQ-lehdelle, että idea tähtikolmikon poseeraamisesta ilkosillaan tapahtui kuvausten viime minuuteilla.

– Lähestyessämme seitsen tuntisten kuvausten loppua kuvaajamme sanoi haluavansa kokeilla jotain muuta, jos vain olisimme mukana, Skarsgårds kertoi.

Kuvaaja ehdottikin, että näyttelijöiden vaatteet heitettäisiin mäkeen ja päälle laitettaisiin tekoverta.

– Tunsimme olomme mukavaksi kyseisen kuvaajan kanssa. Hän oli mainio, tunnelma oli hyvä ja me kaikki yhteistuumin ajattelimme, ja hitot! Tehdään tämä! Kukaan meistä ei olisi uskonut, että lehti julkaisisi sen Ajattelimme, että se olisi liian loukkaava, Skarsgård muisteli.

He ovat poseeranneet alasti

Rolling Stone -lehdelle alastomat tähdet kannessa ei olekaan aivan uusi juttu. True Blood -tähtien lisäksi enemmän tai vähemmän aatamin asussa ovat poseeraaneet muun muassa The Red Hot Chili Peppersin jäsenet, Christina Aguilera, Janet Jackson, Madonna, Cindy Crawford, David Cassidy ja jopa John Lennon.

Myös muut lehdet ovat julkaisseet näitä sensuelleja, alastomuudella leikitteleviä kuvia. Esimerkiksi halutuimmaksi sinkkunaiseksi äänestetty Jennifer Aniston on esiintynyt GQ-lehden kannessa pelkästään kravatti yllään. Samoin pluskokoinen malli ja Gossip-yhtyeen laulaja Beth Ditto paljasti itsestään kaiken Love-lehdelle. The Dixie Chicks -yhtyeen naiset riisuivat myös Entertainment Weekly -lehdelle ottaakseen poliittisesti kantaa silloisen presidentin toimintaan.

Katso alastomat tähdet lehtien kansissa täältä!

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy, sfgate.com

Kuvat: Gettyimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.