Mainos

Alastomat miehet vaeltavat öisin brittihotellien käytävillä

Hotelliketjun työntekijät kantavat mukanaan vaatetta vähäpukeisten unissakävelijöiden varalta.

Brittien suurimman halpahotelliketjun henkilökunta saa lisäkoulutusta unissakävelijöiden käsittelemisen jalossa taidossa. Travelodge-ketjun yli 300 hotellissa unissakävely on lisääntynyt siinä määrin, että hotelliketjun johtoporras näkee koulutuksen tarpeelliseksi.

Unissakävely saattaa aiheuttaa hotelleissa kiusallisia tilanteita. Unissakävelijöistä 95 prosenttia on miehiä, jotka yleensä ovat pukeutuneet perin niukasti tai eivät ollenkaan.

- Unissakävely on lisääntynyt niin paljon, että henkilökuntamme on syytä tietää, miten unissakävelijöitä voi auttaa, hotelliketjun johtajistoon kuuluva Leigh McCarron sanoo.

Hotelliketjun työntekijöillä on tästä lähtien oltava aina pyyhkeitä lähellä siltä varalta, että unissakävelijän olemus kaipaa jonkin sortin verhoilua. Unessa olevien ihmisten useimmin esittämät kysymykset on myös selvitetty. Niitä ovat muun muassa "missä on kylpyhuone?", "onko teillä sanomalehteä?" ja "voinko kirjautua ulos hotellista, etten myöhästy töistä?"

Yleisimpiä syitä unissakävelyyn ovat esimerkiksi stressi, alkoholi ja yllättäen myös liiallinen juuston syöminen. Mutta se on ihmetyttänyt monia, miksi peräti 95 prosenttia unissakävelijöistä on miehiä.

- Hotelleissamme on miesasiakkaita huomattavasti enemmän kuin naisasiakkaita. Se on ainakin yksi syy, Travelodgen tiedottaja olettaa.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.