Mainos

Alastomat laulajat riitelevät keskenään

Alaston cowboy on kyllästynyt alastomaan lehmityttöön. Nainen on laulanut vuodesta 2008 lähtien New Yorkissa samoilla kulmilla kuin vähäpukeinen kollegansa. Nyt edessä on oikeudenkäynti tekijänoikeuksista.

New Yorkin Times Squarella lauluja luritteleva alaston cowboy Robert Burck haastaa samaa työtä tekevän alastoman lehmitytön Sandra Kanen oikeuteen. Syynä on tekijänoikeuksien loukkaaminen ja miehen brändin vahingoittaminen. Vähäpukeinen lehmityttö on varastanut yli vuosikymmenen vanhan tavaramerkin ja käyttää sitä häikäilemättömästi hyväkseen.

Nainen on kuitenkin saanut tehdä työtään jo vuodesta 2008 lähtien. Vasta nyt parivaljakon välit ovat kiristyneet. Alastomille laulajille oli aiemmin kaavailtu paljon yhteisiä töitä. Esiintyjien piti muun muassa levyttää kappale yhdessä, mutta suunnitelma kariutui. Välit ovat viilentyneet jäätäviksi, sillä Kane ei ole pitänyt lupauksistaan kiinni.

New Yorkissa työskentelee myös toinen alaston lehmityttö Louisa Holmlund, joka maksaa työstään tietyn summan, jotta hän voi käyttää brändiä vapaasti.

MTV3/Helmi

Lähde: popeater.com

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.