Alasarjaseuran juhlinnoista leviää kyseenalainen video – pukukoppiin tilattu nainen riisui vaatteensa, homma lähti käsistä

Esportiu Llanca varmisti lauantaina nousun Espanjan jalkapallon seitsemänneltä sarjaportaalta pykälän ylöspäin. Katalonialaisseura juhlisti nousua tavalla, jota on nimitetty jo skandaaliksi.

Pukuhuoneeseen ilmestyi nimittäin pelaajien yllätykseksi strippari. Nainen keikutti itseään ensin nahka-asussa, kunnes sekin lähti päältä pois. Pelaajien reaktiot olivat sekä hämillisiä että innostuneita.

Jotta kakku olisi irvokkuudessaan täydellinen, pukukopissa oli läsnä joidenkin pelaajien äitejä ja joku oli kuvannut strippauksesta videon. Nyt kyseisen alasarjaseuran juhlinnat ovat nousseet otsikoihin Espanjan ulkopuolellakin.

Stripparin oli paikalle järjestänyt kenenkään tietämättä seuran sihteeri Francesc Romero, joka on sittemmin esittänyt pahoittelunsa kapteenistolle ja kunnan pormestarille. Romero sanoi espanjalaiselle Diari de Girona -lehdelle uskoneensa, että strippari olisi tavallinen tapa käynnistää joukkueen juhlinnat.

Lisäksi seura on pyytänyt Facebook-julkaisussaan anteeksi, jos se on loukannut tapahtumilla jotakuta.

Pukukopissa kuvattu kohuvideo on katsottavissa alla.



Lue myös:

    Uusimmat