Alasammutusta sotilaslentäjästä tuli muoti-ikoni: Kaikki haluavat nyt miehen mahtipensselit, eli revolverisankariviikset

Intialainen pilotti palaa kotimaahansa 1:00
Intiassa sankarin asemaan noussut pilotti Abhinandan Varthaman pääsi takaisin kotimaahansa Intiaan viime perjantaina. Pakistan vapautti pilotin rauhaneleenä maiden välisiin jännitteisiin. Videolla näytetään kun Wing Commander Abhinandan ylittää Pakistan rajan ja astuu Intian maankamaralle.

Intialainen sotilaslentäjä, jonka pakistanilaiset ampuivat alas, on nyt palannut kotiin New Delhiin, kertoo CNN. Palattuaan Intiaan, Abhinandan Varthamanista tuli muoti-ilmiö omanlaisine viiksineen.

Kansalliseksi sankariksi tituleeratun miehen viikset ovat nimittäin saaneet nimen "gunslinger moustache" eli vapaasti käännettynä "revolverisankariviikset".

Miehet ympäri Intiaa ovat kiiruhtaneet ajelemaan itselleen samanlaisen luomuksen ja jakaneet kuvat sosiaalisessa mediassa. He haluavat teollaan kunnioittaa rohkeaa lentäjää.

Pakistanin ilmavoimat ampuivat Varthamanin ohjaaman Mig-21 -koneen alas viime viikolla. Varthamani putosi Pakistanin alueelle ja hänet vangittiin. Hänet vapautettiin viime perjantaina jännitteiden lieventämiseksi Pakistanin ja Intian välillä.

Osoitus ylpeydestä ja arvokkuudesta

Pakistaniin pudonneesta Varthamanista levisi pian sosiaalisessa mediassa videoita, joissa lentäjää pahoinpideltiin ja hänen kasvonsa olivat veressä.

Ministeri Subhas Rao Bamre tapasi sunnuntaina Varthamanin armeijan sairaalassa Delhissä.

Brändistrategisti Ramesh Tahilianin mukaan Abhinandanista on tulossa pian koko kansan supertähti ja koko maa tietää kuka hän on.

Hänen mukaansa Abhinandanin rohkeutta ja pelottomuutta on vaikea jäljitellä, joten miehet ovat sen sijaan halunneet jäljitellä hänen viiksiään.

– Viikset ovat hänen tunnistettavin ominaisuutensa, joka symboloi ylpeyttä ja arvokkuutta, Tahiliani sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat