Älä usko selityksiin: Nämä merkit paljastavat, ettei miestä kiinnosta

Toisinaan miehen selitykset ovat vain hienovarainen tapa sanoa, ettei hän todellisuudessa ole kiinnostunut sinusta. Älä siis usko ystäväsi hyvää tarkoittaviin selityksiin siitä, miksei mies tälläkään kertaa vastannut puheluusi.

Vaikka ystäväsi yrittäisi kannustaa sinua, toisinaan totuutta on pakko katsoa silmiin. Osaat kyllä lukea rivien välistä, kun miestä ei kiinnosta.

Älä usko näitä selityksiä:

Hän on todella kiireinen

Kun ihminen on todella ihastunut, hän löytää ajan mielitietylleen vaikka työskentelisi pitkiä päiviä, harrastaisi aktiivisesti ja hoitaisi huolellisesti sosiaalisia suhteitaan. Kiireisiin vetoaminen on yleisin syy sanoa hellävaroin, ettei tapaileminen kiinnosta miestä.

Ehkä vain tarvitsee aikaa

Jos suhde ei ole kunnolla ehtinyt edes alkaa, on epätodennäköistä, että mies tarvitsisi aikaa ikävöidäkseen sinua. Alkuihastus on yleensä todella tulinen, jolloin hetkikin erossa toisesta voi olla liikaa.

He ovat vain kavereita

Kun ihastuksesi alkaa yhtäkkiä viettää aikaa upean kaunottaren kanssa, hän tuskin hengailee naisen kanssa vain aikaa tappaakseen. Kaveruudesta voi toki olla kyse, mutta älä usko väitteitä siitä, että yökyläily johtuisi siitä, että viimeinen bussi oli mennyt.

Ihminen kertoo humalassa totutuuden

Vaikka mies olisi humalassa vannonut rakkauttaan sinuun, mieti vielä kerran, oliko hän oikeasti tosissaan, vai halusiko hän sinut vain kanssaan sänkyyn. Monet huomaavat ihastuvansa helpommin humalassa, mutta aamun tullen tunteet voivat muuttua radikaalistikin.

Kyllä routa porsaan kotiin ajaa

Vaikka Sinkkuelämää-sarjan Mr. Big palasi lopulta Carrien kainaloon ja kaikki loppui upeasti, todellisuudessa miehen katoaminen viikkokausiksi voi enteillä eroa. Vaikka hän saapuisikin takaisin, älä luota, että suhde on enää entisenlaisensa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: collegecandy.com

Kuvat: Shutterstock, Deva, Ljupco Smokovski

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja