Mainos

Älä satuta kumppanisi tunteita! Neljä hyvää tapaa sanoa ei makuuhuoneessa

Lue Oprahin O Magazinen vinkit kumppanin hellävaraiseen torjuntaan!

On kamalaa olla ilkeä ja torjuva – varsinkin, jos kärsii kiltin tytön syndroomasta! Toisinaan tuntuu helpommalta suostua kumppaniksi huonoille treffeille tai alistua sänkypuuhiin kuin torjua toinen ihminen kylmästi. Sinulla on kuitenkin aina oikeus sanoa ei.

Onneksi kieltäytyminen ei tarkoita pää punaisena huutamista tai vessaan sulkeutumista. Fiksu kielto ei järkytä torjutun itsetuntoa. Lue jenkkilehden vinkit kauniiseen kieltäytymiseen.

Sille superkivalle kaverimiehelle, joka ei kuitenkaan ole tyyppiäsi

"Anteeksi, mutten voi". Niin yksinkertaista se on! Jos tunnet itsesi heikoksi, voit aina väittää tapailevasi jotain toista. Mikäli herkkispuolesi ei halua satuttaa toista, voit aloittaa torjumisen kertomalla, miten imarreltu olet tarjouksesta.

Partnerillesi, joka haluaa toteuttaa todella hurjan seksuaalifantasian

Parisuhde-ekspertti ja kirjailija Logan Levkoff neuvoo säästämään puolisosi kauhistuneelta kiljunnalta ja toteamaan vaikkapa "ymmärrän, että sinua kiinnostaa tällainen, mutten ole valmis siihen tällä hetkellä".

Puolisosi seksuaaliaktille, joka ei sytytä tippaakaan

Älä sano mitään, Levkoff neuvoo. Anna tekojen puhua! Siirrä partnerisi kättä tai omaa kehoasi asentoon, joka tuntuu mukavammalta.

Seksille

Käytä samaa äänensävyä ja kehonkieltä, jota käytät suostuessasi, neuvoo filosofian tohtori ja seksuaaliterapeutti Joy Davidson.

Sen sijaan, että karkaisit kumppanisi yllätyssyleilystä saman tien, pysy siinä viisi sekuntia. Tämän jälkeen päästä ilmoille oma versiosi nautinnollisesta ynähdyksestä, kehaise kumppanisi aloitetta – ja kieltäydy.

Muista selittää, mikset voi ryhtyä eroottiseen toimenpiteeseen juuri nyt. Deadline painaa, olet todella uupunut ja kokouskin alkaa vartin päästä!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Oprah

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.