Mainos

Älä hylkää meikkivoidetta - näin saat luonnollisen lookin

Helmen muuttumisleikkiin saapunut Noora Pohjanheimo sai pohjustusvinkit herkän ihonsa hoitoon meikkitaiteilija Riia Koivistolta. Laiskan meikkaajan on hyvä muistaa, että meikkivoide sekä kaunistaa että suojaa ihoa.

Nooralla on herkkä iho, jolloin ihon suojaaminen on entistä tärkeämpää. Vauvaa odottavalle Nooralle meikkivoide tulee tarpeen myös siksi, että lapsen kanssa liikutaan paljon ulkona, jolloin iho on rasitukselle alttiina.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Meikkivoide korostaa luonnollista kauneutta

Nooran iholle levitettiin Nivean Stay Real -meikkivoide, joka mukautuu ihon omaan sävyyn ja korostaa ihon luonnollista kauneutta. Koostumuksessa on sopivasti peittäviä pigmenttejä, joten iho näyttää luonnollisen tasaiselta, eivätkä pienet epätasaisuudet näy. Meikit ovat kestäviä ja keveitä.

NIVEA Stay Real -meikkien salaisuus on polykromaattiteknologia, joka sekoittaa luonnolliset väripigmentit ja valoa heijastavan läpikuultavan puuterin. Varsinaiset väripigmentit ovat hienojakoisia ja levittyvät hyvin iholle. Ne myös peittävät tarkasti ihon epätasaisuudet. Läpikuultavat pigmentit takaavat tasapainoisen lopputuloksen ja nostavat esiin ihon oman värin. Tuloksena on koostumus, joka mukautuu ihon todelliseen väriin.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.