Mainos

AL: Ryanair jättää kokonaisen terminaalin tyhjäksi Tampere-Pirkkalassa, lasku veronmaksajille

Kun Ryanair lopettaa talvikauden lennot Tampere-Pirkkalan lentokentälle, jää sille ja muille halpalentoyhtiöille remontoitu terminaali kokonaan tyhjäksi, uutisoi Aamulehti. Terminaalin remonttiin ovat osallistuneet valtio, alueen kunnat ja Finavia.

Tampere-Pirkkalan lentokentän kakkosterminaalia on remontoitu kolmella miljoonalla eurolla. Terminaali otetaan tänään käyttöön remontin jäljiltä. Eilen Ryanair ilmoitti keskeyttävänsä lennot Tampereelle talvikauden ajaksi.

Finavian toimitusjohtajan Kari Savolaisen mukaan uudistettu terminaali on suunniteltu eteläisen Suomen halpalentoterminaaliksi.

- Ryanair tuo meille (Tampereella) yli puolet matkustajista. Finavialla ei yksin ole lääkettä tähän tilanteeseen, Savolainen harmittelee tilannetta Aamulehdelle.

Tampereen Kauppakamarin asiamies Harri Ojala on lehden mukaan parhaillaan Skotlannissa houkuttelemassa potentiaalisia lentoyhtiöitä Tampere-Pirkkalan kentälle. Hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan, mitä yhtiöitä ja koska Pirkanmaalle olisi tulossa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja