Mainos

Al-Qaidan jäsen suunnitteli iskua

Britannian poliisi on ottanut kiinni al-Qaidan jäsenen, jonka epäillään kaavailleen iskua Lontoon Heathrowin lentokentälle.

Al-Qaidan jäsenen epäillään suunnitelleen pommi-iskua Heathrowiin Britannian poliisilla on huostassaan al-Qaidan jäsen, jonka epäillään suunnitelleen iskua Lontoon Heathrowin lentokentälle, Britannian suuret sanomalehdet kertovat. The Timesin mukaan mies pidätettiin Pakistanin tiedustelupalvelun vihjeen perusteella. Vihjeen mukaan mies on al-Qaidan Britannian operaatioiden johtaja ja hän on saanut määräyksensä suoraan Osama bin Ladenilta.

Times lainasi pakistanilaista viranomaista, joka sanoi, että tiedot suunnitellusta iskusta Heathrowiin saatiin viime kuussa Pakistanissa pidätetyn al-Qaidan jäsenen tietokoneelta. Daily Telegraphin mukaan mies käyttää nimeä Abu Eisa al-Hindi. Lehden mukaan Britannian poliisi ei suostunut kertomaan, oliko al-Hindi yksi toissayönä Britanniassa pidätetystä 13 terroriepäillystä. Epäillyistä 12 on edelleen pidätettynä, yksi on vapautettu. Kaikki epäillyt ovat eteläaasialaisia, osalla on Britannian kansalaisuus. Lontoon poliisi ei halunnut kommentoida lehtitietoja uutistoimisto AFP:lle.

(MTV3-STT-AFP)

(Kymmenen uutiset 05.08.2004)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.