Mainos

AL: Äiti pakotti lapsensa ryhmäseksiin

Jämsän käräjäoikeus langetti alkukuusta pitkät vankilatuomiot poikkeuksellisen törkeästä pedofiili- ja insestioikeudenkäynnistä. Aamulehden mukaan äiti pakotti lapsensa ryhmäseksiin.

Jämsän käräjätuomari kertoo antamassaan selonteossa, että äiti sopi etukäteen avopuolisonsa ja miesystävänsä kanssa kotiin ryhmäseksiä, jossa myös lapset olivat mukana. Aikuiset pakottivat lapsia, vaikka nämä valittivat kipua.

Mielentilalausunnon mukaan äiti oli alentuneesti syyntakeinen, mutta oikeus piti häntä syyntakeisena.

Oikeus langetti äidille seitsemän vuotta ehdotonta vankeutta törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 48-vuotias sai kymmenen vuotta ehdotonta, toinen samanikäinen mies kahdeksan vuotta ehdotonta. Kolme muuta miestä sai ehdollista vankeutta seitsemästä kuukaudesta 1,6 vuoteen.

Hyväksikäyttövyyhdessä oli kyse lasten fyysisestä hyväksikäytöstä, nettikuvista ja kamerataltioinnin avulla katselusta vuosina 2004-2008. Hyväksikäytetyt tytöt olivat tekoaikaan 1-3- ja 4-8-vuotiaita.

Rikos paljastui, kun tytöt olivat olleet vierailulla isänsä puolen mummolassa. Toinen heistä oli kertonut asioita, jotka saivat isovanhempien epäilykset heräämään. Lasten isä ei ollut tekoon syyllistyneiden joukossa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.