Mainos

Akupunktiolääkäri väittää tunnistavansa neitsyen korvista - vapautti kolme miestä raiskaussyytteistä

Vietnamissa kohistaan akupunktiolääkäristä, joka väittää näkevänsä miehen korvan takana olevasta pisteistä onko tämä neitsyt. Akupunktiolääkärin erikoinen kyky nimittäin on vapauttanut kolme miestä raiskaussyytteistä, kertoo uutistoimisto AP.

Tapaus sai alkunsa, kun perinteistä lääketiedettä harjoittava Pham Thi Hong kävi vankilassa suorittamassa terveystarkastuksen miehelle, jota syytettiin 20-vuotiaan naisen joukkoraiskauksesta. Hong havaitsi miehen korvien takana punaiset pisteet, jotka hänen mukaansa ovat varma merkki neitsyydestä.

Hong vakuuttui miehen syyttömyydestä niin paljon, että ryhtyi vaatimaan tapauksen tutkimista uudelleen. Hän tarkasti myös kahden muun tapauksesta syytetyn korvat ja havaitsi myös nämä neitsyiksi. Hong vetosi jutussa aina presidenttiin asti. Hän myös uhkasi sytyttää itsensä tuleen, ellei syytteitä tutkita uudelleen.

Hongin sitkeyden seurauksena maan presidentti Nguyen Minh Triet määräsi tapauksen uudelleen tutkittavaksi. Jutun uudelleen avauksen yhteydessä paljastui, että tapausten aiemmassa tutkinnassa oli tapahtunut lukuisia virheitä. Tuomiot kumottiin lopulta tutkinnan virheistä johtuen.

Vietnamilaislehdissä Hong on nostettu pienimuotoiseksi sankariksi ja hänen neitsyystestistään on kirjoitettu lukuisia ylistäviä juttuja. Useat akupunktioon perehtyneet lääkärit ovat kuitenkin esittäneet epäilyjä Hongin kyvyistä. Hong itse vakuuttaa kykynsä syntyneen vuosien tutkimustyön tuloksena.

Alun perin Hong kertoi opetelleensa kertomaan pulssista, onko mies neitsyt ja löytäneensä vasta myöhemmin nykyisen metodinsa. Hänen mukaansa punaiset pisteet miehen korvan takana katoavat, jos tämä on harrastanut heteroseksiä, mutteivät masturboidessa tai homoseksiä harrastaessa.

Hongin mukaan useat raiskauksesta syytetyt ovat ottaneet häneen yhteyttä tapauksen tultua ilmi. Hän kertoo myös, ettei hänellä ole aikomusta ryhtyä aktiivisesti kampanjoimaan raiskauksesta syytettyjen puolesta.

- Olen kuitenkin valmis todistamaan miesten syyttömyyden, mikäli he todella ovat tätä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.