Aku Hirviniemi hillitsee työtahtia lääkärin määräyksestä – poissa Possen loppusyksyn lähetyksistä

Aku Hirviniemeä ei nähdä Possen suorissa lähetyksissä loppusyksynä. Hän hillitsee työtahtia ja vetäytyy lepäämään lääkärin määräyksestä. 

Lukuisat elokuva-, tv- ja teatterityöt ovat pitäneet näyttelijä Aku Hirviniemen kiireisenä. Kalenteri on tänä vuonna täyttynyt Tuntematon sotilas ja Luokkakokous 2 -elokuvien kuvauksista, Nummisuutarit-teatteriesityksistä, Saturday Night Live ja Aku ja 7 ihmettä -tv-ohjelmien kuvauksista, Possen kuvauksista sekä lauantai-iltojen suorista lähetyksistä.

Töitä on ollut niin paljon, että Hirviniemi hillitsee nyt tahtia ja vetäytyy lääkärin määräyksestä lepäämään. Näin ollen häntä ei nähdä mukana Possen tulevissa suorissa lähetyksissä, joita on tänä syksynä jäljellä neljä.

– Aku Hirviniemi on ollut Possen kantavia voimia ja tehnyt lisäksi huikean määrän töitä muissa projekteissa viime vuosina. Töitä on kuitenkin ollut niin paljon, että nyt oli hyvä hetki ottaa hieman lepoa. Onneksi meillä on Possessa iso remmi tähtiä, eli selviämme kyllä hienosti. Aku on edelleen isossa roolissa inserteissä mukana, sanoo vastaava tuottaja Tuomas Summanen Rabbit Filmsiltä.

Lue myös:

    Uusimmat