Mainos

Aktian ja Ålandsbankenin liitto syvenee

Aktia on tarjoutunut ostamaan Ålandsbankenin henkilöstöoptiot. Ostamisen tarjousaika alkaa huomenna 3.6. ja päättyy 17.6. Osakkeiden hinta on noin kaksi euroa kappaleelta.

Aktia

Aktia on tarjoutunut ostamaan Ålandsbankenin henkilöstöoptiot. Aktia omistaisi kaupan jälkeen 9,12 prosenttia Ålandsbankenin osakkeista ja 2,74 prosenttia äänivallasta. Ålandsbankenin hallitus suosittelee optio-oikeuksien omistajille Aktian tarjouksen hyväksymistä.

- Haluamme vahvistaa yhteistyötä uuden yhteistyökumppanimme kanssa luomalla kiinteämpiä taloudellisia ja rahoituksellisia siteitä pankkien välille, sanoo toimitusjohtaja Mikael Ingberg viitaten Aktian ja Ålandsbankenin viikko sitten julkistettuun aiesopimukseen.

- Tarkoituksenamme on perustaa Ålandsbankenin kanssa yhteinen resurssiyhtiö ja ostaa lisenssi Ålandsbankenin pankkitietojärjestelmään. Kiinteät taloudelliset ja rahoitukselliset yhteydet ovat muun muassa edellytyksenä arvonlisäverottomalle sisäiselle myynnille.

Optioiden yhteenlaskettu lukumäärä on noin 780 000. Aktia tarjoutuu ostamaan neljässä sarjassa liikkeeseen lasketut optio-oikeudet noin kahden euron kappalehintaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.