Mainos

AKT:n mielenosoitus: Papeista tuli saatananpalvojia

AKT:n jäsenet kokoontuivat tänään Helsinkiin Hakaniemen torille osoittamaan mieltään omaa liittoaan vastaan. Mielenosoituksessa annetaan tuki erotetulle entiselle viestintäpäällikölle Hilkka Ahteelle.

Mielenosoituksen koolle kutsunut valtuuston jäsen Jukka Hämäläinen sanoo, että mielenosoituksen syynä on se, että liiton hallitus on ryhtynyt toimiin, jotka ovat täysin päinvastaisia kuin mikä on ay-liikkeen perustarkoitus.

– He ovat ikään kuin pappeja, jotka ovat ryhtyneet harjoittamaan saatananpalvontaa, Hämäläinen sanoo.

Mielenosoittajia on paikalla arviolta kaksisataa.Paikalla ollut MTV3:n toimittaja Vesa Kallionpää kertoo, että mielenosoitus on sujunut rauhallisesti.

– Täällä seassa on kansanedustajia ja AKT:n järjestöväkeä, mediaa myöskin melkoisesti. Hernekeittoa tarjoillaan ja alussa pidettiin pieni puhe. Porukka vastustaa Ahteen irtisanomiesta. Poliisiautojakin on paikalla ainakin kahdeksan eli virkavaltaa melkein yhtä paljon kuin muuta väkeä.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n odotetaan tänään tekevän päätöksiä puheenjohtaja Timo Rädyn asemasta. Liiton hallituksen on määrä päättää, kutsuuko se koolle liiton valtuuston. Kokous alkoi kello kymmeneltä aamupäivällä.

Ylen mukaan AKT:n puheenjohtaja Timo Rätyä vastustavilla on jo riittävästi tukea erottaa Räty tehtävistään.

(MTV3 - STT)

Katso Vesa Kallionpään juttu (Seitsemän uutiset 15.3.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.