Mainos

AKT:n liittosihteeri kohukirjeestä: Siinä on väärää tietoa

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n liittosihteerin Arto Sorvalin mukaan tänään julkisuuteen vuotaneessa kohukirjeessä on väärää tietoa.

Aamun Iltalehti julkaisi AKT:n puheenjohtajan Timo Rädyn sihteerin Nesrin Canin välittämän viestin, joka on lähetetty liiton päättäjille. Viestissä toistetaan syytös, että AKT:n entinen viestintäpäällikkö Hilkka Ahde olisi ollut humalassa viime vuoden marraskuussa käydyissä tes-neuvotteluissa.

Sorvali sanoi tänään MTV3 Uutisille, että pitäytyy aiemmissa kannanotoissaan. Sorvali kiisti maaliskuun alkupuolella väitteet siitä, että Ahde olisi ollut humalassa neuvotteluiden aikana.

- Ei ole tämän asian tiimoilta tullut mitään uutta, Sorvali sanoi.

Canin välittämässä viestissä mainitaan, että perjantaihin 25. marraskuuta neuvotteluita käytiin koko viikon ajan päättyen aina alkuiltaan.

- Mikä siinä (kirjeessä) ei pidä paikkaansa myöskään, niin kokouksen kulusta nämä kellonajat. Siinä sanottiin, että neuvotteluita oli käyty koko viikon ajan lopettaen aina alkuiltaan. Ennen 25. päivää, niin 24. päivä esimerkiksi neuvottelut loppuivat minun kirjanpidon mukaan 00.22. Se ei minun mielestäni ole alkuiltaa, Sorvali kertoi MTV3:lle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.