Mainos

AKT:n liittosihteeri: En ole käytettävissä puheenjohtajan tehtävään

AKT:n liittosihteeri Arto Sorvali sanoo, että kukaan ei ole kysynyt häntä AKT:n puheenjohtajan tehtävään. Hän toivoo, että pyyntöjä ei myöskään tulisi.

- En ole mitenkään käytettävissä puheenjohtajan tehtävään. Olen oikein tyytyväinen tähän tehtävään kaikesta huolimatta, liittosihteeri Sorvali kertoo.

Sorvalin mukaan ei ole hänen asiansa kommentoida sitä, millainen kannatus puheenjohtaja Timo Rädyllä nyt on liiton hallituksessa ja valtuustossa.

- En tiedä, eikä minun kuulukaan tietää. Asia ei kuulu minulle.

Muitakaan mahdollisia Rädyn seuraajaehdokkaita Sorvali ei halua spekuloida.

Sorvali kiistää, että Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitossa olisi käynnissä valtataistelu. AKT:n puheenjohtaja Timo Räty väitti eilen MTV3:n Huomenta Suomessa, että liiton ympärillä olevan kohun taustalla olisi liitossa käynnissä oleva valtataistelu.

Rädyn valtataisteluväitteet on jo aiemmin tyrmännyt AKT:n toimitsijoiden luottamusmies Jukka Kauppinen. Myös SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly kertoi eilen MTV3 Uutisille saaneensa viestiä, että tällaista valtataistelua ei AKT:ssä olisi.

AKT:n valtuutettujen keskuudessa kiertää aloite valtuuston koolle kutsumiseksi. Valtuusto voi vapauttaa puheenjohtajan tehtävistään. Nimiä lähetetään liittosihteeri Sorvalille. Hän ei halua kertoa, paljonko nimiä on toistaiseksi kertynyt.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.