Äkkirikastunut teinitähti törsäsi outoon ökytaloon

One Directionin Zayn Malik ei turhia pihistele. Äkkimenestykseen noussut nuorukainen osti kahden miljoonan punnan arvoisen, joskin erikoisen näköisen, ökytalon.

Brittiläis-irlantilainen poikapoppoo One Direction nousi megasuosioon brittien X Factorin myötä vuonna 2010. Bändi ylsi kisassa vain kolmannelle sijalle, mutta kisan voiton menetys ei ole menoa hidastanut, vaan bändi on rikkonut ennätyksiä siitä lähtien ja hitit ovat soineet puhki radioissa niin Briteissä kuin sen ulkopuolellakin.

Äkillinen tähteys on taannut sen, ettei bändin 18–20-vuotiailla jäsenillä liene enää pikkurahasta pulaa. 19-vuotias Zayn Malik osoittaa kuitenkin, ettei rahan tuhlaaminen ole ongelma. Nuorukainen meni ja ostaa hujautti kahden miljoonan punnan arvoisen talon Englannin maaseudulta.

Kyseessä ei kuvien perusteella ole mikään aivan perinteinen kartano, sillä varsin erikoisen näköinen rakennus on kaikessa komeudessaan kuin suoraan tulevaisuudesta.

Kiireinen poppari ei ehtinyt itse muuttopuuhiin, vaan laittoi ammattilaiset asialle. Paparazzien ottamissa kuvissa muuttomiesten nähtiin purkavan kuormasta Malikin uuteen kotiin huonekalujen lisäksi pari varsin erikoista figuuria.

Mitä nuorukaisen kotiin kannettiin? Miltä outo ökytalo näyttää? Lue lisää ja katso kuvat: Äkkirikastunut teinitähti osti oudon ökytalon

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat