Äkilliset kivut veivät SaiPan tähtihyökkääjän sairaalaan – "He lähettivät minut välittömästi leikkaukseen"

SaiPan tähtihyökkääjä Tomas Zaborsky joutui pääsiäisenä umpilisäkeleikkaukseen.

Pitkään SM-liigassa viihtyneen Zaborskyn pääsiäinen ei sujunut toivotulla tavalla, kun taitava slovakkitykki joutui voimakkaiden kipujen kouriin. Kivut veivät Zaborskyn lopulta aina leikkauspöydälle asti.

– Olin kivuissani viikonlopun ajan, mutta ajattelin vain lihasteni olevan kipeitä harjoittelusta. Yritin mennä maaten, mutta kipu vatsani oikealla puolella voimistui vähitellen, Zaborsky kertoo Novy Casin haastattelussa.

Zaborsky aavisteli kipujen perusteella, että hänen umpilisäkkeensä saattaa olla tulehtunut, joten tähtihyökkääjä hakeutui pikaisesti ensiapuun. Slovakin umpilisäke operoitiin nopealla aikataululla.

– Tiesin jo, että kyseessä saattaa olla umpilisäke, joten menin sunnuntai-iltana päivystykseen. He lähettivät minut välittömästi leikkaukseen, jossa he tekivät tutkimuksia ja lopulta minun epäilykseni osuivat oikeaan. Makasin leikkauspöydällä jo ennen keskiyötä, Zaborsky summaa tapahtumien kulkua.

Ensi kaudellakin SaiPan riveissä viilettävä Zaborsky on toipunut leikkauksestaan hyvää vauhtia. Hän on päässyt jo hiljalleen takaisin harjoittelun pariin, mutta kaikki harjoitteet on suoritettava maltilla, eivätkä ne saa olla liian raskaita.

– Lääkärit sanoivat minulle, että voin aloittaa vähitellen lihasteni vahvistamisen kuukausi leikkauksen jälkeen. Nyt pyöräilen ja teen erilaisia harjoituksia jumppapallolla.

Päättyneellä kaudella 41 pistettä takonut Zaborsky valmistautuu tulevaan kauteen kotimaassaan Slovakiassa. Suomeen ja SaiPan harjoitusvahvuuteen maalitykki aikoo palata elokuussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja