Mainos

Ajokortiton mies putkaan - lähti kuulusteluista suoraan auton rattiin

Kuopion poliisi sai eilisiltana tiedon, jonka mukaan päihtyneeltä vaikuttava kuljettaja oli lähtenyt ajamaan henkilöautoa Riistavedellä.

Poliisipartio pysäytti auton Toivalassa. 32-vuotias tuusniemeläinen mies puhalsi alkometriin 0,85 promillea eikä hänellä ollut ajo-oikeutta.

Kuljettaja myönsi nauttineensa alkoholin lisäksi lääkkeitä ajoon lähtöä. Poliisin mukaan miehen käytös oli sekavaa ja liikkuminen kömpelöä.

Tapahtumapaikalle tulleet sivulliset kertoivat, että he olivat seuranneet poliisipartion pysäyttämää henkilöautoa Riistavedeltä asti. Auton nopeus oli välillä ollut erittäin kova ja lisäksi ajoneuvon liikkuminen tiellä oli ollut koko ajan epävarmaa. Auto oli muun muassa käynyt välillä pientareella ja vastaantulevien kaistalla.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies vietti yön poliisiaseman putkassa.

Tänään samainen mies vapautettiin kuulustelujen jälkeen. Tämä käveli kuulustelujen jälkeen autolleen ja lähti välittömästi ajamaan. Poliisipartio pysäytti pian miehen ja tämän rötöslistaan lisättiin uusi rikosepäily - kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Teon jälkeen miehelle ei enää auton avaimia luovutettu.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.