Mainos

Ajokiellossa oleva nainen kolaroi - kaksi eläkeläistä sairaalaan

Ajokiellossa oleva vuonna 1957 syntynyt lohjalainen nainen kolaroi tiistaina Lohjalla.

Nainen kuljetti pakettiautoa Suurlohjankatua kohti Lohjan asemaa. Hän oli kertomansa mukaan kurottanut savukeaskia pakettiauton etumatkustajan penkiltä, eikä hänen huomionsa ei kohdistunut risteyksessä liikennevaloihin, jotka näyttivät hänelle Suurlohjankadun ja Nummentaustantien risteyksessä punaista valoa.

Nainen ajoi risteykseen päin punaisia liikennevaloja hidastamatta lainkaan vauhtia ja törmäsi Nummentaustantieltä Suurlohjankadulle vihreän liikennevalon turvin kääntymässä olleen henkilöauton vasempaan kylkeen.

Henkilöautossa matkusti lohjalainen 1930-luvulla syntynyt eläkeläispariskunta ja heidät toimitettiin ambulanssilla lievästi loukkaantuneina tapahtumapaikalta Lohjan sairaalaan tutkimuksiin.

Sen lisäksi, että pakettiauton kuljettaja oli ajokiellossa, hän puhalsi tapahtumapaikalla alkometriin 0,80 promillen lukeman. Hänelle tehdyn tarkkuusalkometrikokeen tulos jäi kuitenkin alle rangaistavuuden rajan, joten naisen ei epäillä syyllistyneen rattijuopumukseen.

Naisen kuljettaman pakettiauton papereissakin oli moitteen sijaa, autoa ei ollut katsastettu sitten kesän 2007 ja autosta oli ajoneuvoveroa maksamatta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.