Mainos

Ajattoman tyylikäs hääkutsu: Näin teet sen

Trendejä tulee ja menee, mutta miten luodaan ajattoman tyylikäs hääkutsu?

Lue alla olevat vinkit ja saat aikaan taatusti ajattoman kauniin kutsun, neuvoo weddings.weddingchannel.com.

Kalligrafia

Koristeellinen tekstaus on pitkäaikainen suosikki, jonka glamour ei petä. Kalligrafiaa kutsutaan myös korutekstaukseksi ja kaunokirjoitustaiteeksi juuri sen kurvikkaiden kirjainten vuoksi.

Kaunis, käsin kirjoitettu kutsu ei jätä vieraita kylmiksi. Taiteellinen hääpari saa kutsuja tehdessään hyvän syyn harjoitella kalligrafiaa!

Kirjasimet

Muistakaa valita kutsuunne selkeälukuinen fontti. Hassunhauskat kierrekirjaimet saattavat menettää tehonsa ajan myötä, mutta selkeällä, tyylitellyllä kirjasimella varustettu kermanvärinen kutsu pitää pintansa aikaa vastaan.

Hakekaa lisäefektiä hellävaraisilla varjostuksilla. Älkää valitko mitään liian koristeellista.

Koristeet

Käytä hienovaraisia koristeluja, kuten reunuksia ja pieniä rusetteja. Liiallinen tilpehööri vie huomion tekstiltä ja saattaa jopa irtoilla matkalla.

Sido kutsu häidenne värimaailmaan, mutta älä innostu liikaa: kyseessä on kutsu, ei koristeiden ja värien ilotulitus. Anna vieraiden nauttia häidenne koko komeudesta vasta juhlissa, kutsu olkoon vain pieni maistiainen tulevasta!

Valkaisematon paperi

Viktoriaanisista ajoista lähtien hääkutsuja on printattu valkaisemattomalle, norsunluun tai kerman väriselle paperille. Myös valkoinen puuvillapaperi toimii eleganttina viestinviejänä.

Kaiverrukset

1600-luvulla kehitetty metallikaiverrus toimii edelleen. Kaivertamista pidetään edelleen yhtenä perinteisimmistä ja hienostuneimmista printtityyleistä. Tällä tyylillä saat kutsusi pienetkin yksityiskohdat näkymään selkeästi.

Kaksi kuorta

Ennen luotettavan nykypostin kehittymistä hääkutsut toimitettiin usein henkilökohtaisesti. Joskus matkaa oli pitkältikin, ja siksi kallisarvoinen kirje suojattiin kahteen kuoreen. Paksumpi ulkokuori suojaa hennompaa sisäkuorta. Arvokas ja elegantti vaikutelma on taattu.

Silkkipaperi

Hauras, aineeton ja hennosti rypytetty paperi on täydellistä prinsessahäiden kutsun koristelemiseen tai suojaamiseen. Toimita kutsu ohuessa pahvirasiassa silkkipaperien keskellä.

MTV3/Helmi
Lähde: Weddings.weddingchannel.com
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.