Mainos

”Äitiys on kuin sairas vitsi” – tuoreen äidin purkaus herättää tunteita

Tuore äiti kirjoitti rehellisen ja vilpittömän Facebook-päivityksen vanhemmuudesta.

Storm-Manea Ellyatt, 25, kirjoittaa, miten paljon äitiys eroaa siitä, mitä kuvat sosiaalisessa mediassa antavat ymmärtää. Australialaisäidin päivitys herätti tunteita muissa ja nousi hurjaan suosioon sosiaalisessa mediassa.


Jos päivitys ei näy, voit lukea sen täältä.

Alla päivitys vapaasti suomennettuna:

"Kirje kaltaisilleni

Se on kuin sairas vitsi, jota et ihan ymmärtänyt ennen tätä hetkeä. Kaikki ne söpöt mainokset, pikkuruiset Nike-kengät, ihastuttavat vauvakutsujen lahjat, vauvakuvat Instagramissa, tapaamiset äitiryhmän kanssa ja ne hiton lacey lane -vaatteet valehtelivat minulle.

Kertaakaan en nähnyt mainosta, jossa äiti olisi lukittautunut kaappiin itkemään hien ja oksennuksen peitossa olevassa pyjamassaan rukoillen voimaa ja kärsivällisyyttä.

Joskus rauhallinen, itsevarma, kärsivällinen tyyppi, joka pystyi kumoamaan drinkkejä ja tanssimaan estottomasti seuraavaan iltapäivään asti, pystyy nyt hädin tuskin käymään keskusteluja, pitämään silmiä auki tai olla itkemättä tästä uudesta 'onnesta'.

Ironista on se, että kaikki vihaavat tätä jossain kohtaa, mutta vihaaminen kovaan ääneen on isku vasten kasvoja heille, jotka antaisivat mitä tahansa tällaisesta hetkestä.

Tästä syystä julkaiset kuvan, kliseisen päivityksen hashtageineen ja ihmisten kysyessä kerrot kahden tunnin yöunien jälkeen, että tämä on parasta, mitä sinulle on ikinä tapahtunut. Mutta kun ympärillä ei ole kameroita, ihmisiä tai arvostelua, haistatat pitkät kaikelle tai huudat tyyny suun peitteenä tai kaapissa, koska lapset ovat vihdoin nukahtaneet.

Tämä on teille upeille vanhemmille, jotka keräävät itsensä ja tekevät tämän aina vain uudestaan tuhansien kirosanojen ja lopen uupuneen hymyn kera sekä toivottavasti vahva kahvi tai viinilasillinen kädessään."


Lähde: Netmums.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.