Äitipuolen puhe häissä sai 4-vuotiaan pojan kyyneliin

Tämän pariskunnan häissä nenäliinoille tuli todella käyttöä.

Kesällä avioitunut morsian Emily Leehan huomioi puheessaan koskettavalla tavalla myös tulevan aviomiehensä nelivuotiaan pojan. Poika liikuttui Leehanin puheesta kyyneliin. Hän ei kuitenkaan ollut ainoa, joka sai pyyhkiä kyyneleitään seremonian aikana.

Merivoimien univormussaan alttarille astellut sulhanen Joshua Newville oli myös purskahtaa itkuun tunnustaessaan rakkauttaan tulevalle vaimolleen, joka on myös Yhdysvaltain merivoimien palveluksessa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Haluan sinun olevan aina turvassa, ja että sinusta kasvaa hyvä ihminen, Leehan sanoo liikuttavassa puheessaan pojalle.

– Vaikka en ole antanut sinulle elämän lahjaa, elämä on antanut minulle lahjaksi sinut. Tiedän, että tulemme olemaan eri mieltä monista asioista, mutta toivon koko sydämestäni, että kun kasvat aikuiseksi, ymmärrät että olen toiminut sinun parhaaksesi, ja että rakastan sinua.

Myös sulhanen sai pidätellä kyyneleitään pitäessään oman puheensa tulevalle vaimolleen.

– Lupaan olla kärsivällinen ja lempeä ja kunnioittaa sinua ja toiveitasi. Rakastan sinua koko sydämestäni, koska olet kaikin tavoin sen arvoinen, ja ilman rakkauttasi en olisi kokonainen.

Lähde: Now This

***

 

Lue myös:

    Uusimmat