Mainos

Äiti vitsaili taaperostaan Twitterissä – lastensuojelu ilmaantui vaatimaan selitystä

Hauskaksi vitsiksi tarkoitettu twiitti sai ikävän käänteen, kun äitiä alettiin epäillä lapsensa epäasiallisesta kohtelusta.

Myönnä pois, että olet joskus itsekin vitsaillut antavasi lapsesi pois tai myyväsi hänet eniten tarjoavalle. Tämän kaltaiset vitsailut ovat tuttuja monille vanhemmille, mutta eräs äiti oppi kantapään kautta, mitä tällaisesta huumorista voi pahimmillaan seurata.

Äiti Alex McDaniel kuvailee harmittomasta vitsistä liikkeelle lähtenyttä ketjureaktiota elämänsä painajaismaisimmaksi viikoksi, jonka haavoja hän joutuu parantelemaan vielä pitkään. 

Tapaus muutti äidin somekäyttäytymistä merkittävästi

Kaikki sai alkunsa noin kuukausi sitten, kun pottakoulutusta paraikaa poikansa kanssa käyvä äiti päätti julkaista Twitterissä hauskan keskustelun, jonka hän oli käynyt eräänä päivänä poikansa kanssa.

"Minä: Tarvitseeko sinun käydä potalla?
3-v: Ei.
Minä: Oletko varma?
3-v: Olen varma.
Minä: Mitä jos yritetään.
3-v: MITÄÄN EI TULE ULOS PIPPELISTÄNI!

3-vuotias myydään 12 dollarilla (tai parhaimmalla tarjouksella)"

Muutama päivä myöhemmin äiti sai kokea järkytyksen, kun lastensuojelu ilmaantui hänen toimistoonsa eräänä tavallisena maanantai-iltapäivänä. Joku hänen seuraajistaan oli ilmiantanut äidin epäiltynä siitä, että hän olisi tosissaan harkinnut lapsensa antamista pois.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Vaikka se on huvittavaa nyt, silloin se oli kaikkea muuta, äiti kertoo.

– Lastensuojelu halusi tulla tarkistamaan kotini ja haastattelemaan sekä minua että poikaani nähdäkseen, olisiko mitään todisteita pahoinpitelystä.  

Vaikka McDanielin asianajaja pystyi mitätöimään ilmoituksen muutamassa päivässä, äiti kertoo tapauksella olleen paljon pidempikestoisiakin seurauksia. Tieto siitä, että joku hänen seuraajansa oli tehnyt hänestä ilmoituksen, satuttaa äitiä syvästi, ja hän onkin päättänyt, ettei ei enää kirjoita lainkaan pojastaan sosiaaliseen mediaan.

– Tietenkään en voi teeskennellä, etten olisi äiti, sillä se heijastuu kaikkeen mitä teen. En vain halua altistaa poikaani samalle sosiaalisen median potaskalle, jonka olen valinnut ammatikseni, toimittajana työskentelevä McDaniel toteaa.

Lähde: KidSpot

***

8:48

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.