Mainos

Äiti varoittaa uudesta vaarallisesta leikistä teinien keskuudessa: "Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että lapseni on näin tyhmä"

Vanhemmat ovat huolissaan teini-ikäisten keskuudessa leviävästä uudesta ”väistä autoa”-villityksestä, joka asettaa nuoret, mutta myös muut tienkäyttäjät todelliseen hengenvaaraan.

Keskustelu aiheen ympäriltä heräsi erään äidin julkaistua varoittavan videon, jossa hänen 14-vuotias poikansa kokeilee uutta villitystä todella huonolla menestyksellä. Videolla poika yrittää viime hetkellä väistää kohti tulevaa autoa, mutta pojan yritys epäonnistuu ja hän osuu liikkuvaan autoon ennen jalkakäytävälle lentämistä.

Äiti Lesley Hooper päätti jakaa videon varoittaakseen muita vanhempia tästä uudesta, ilmeisesti teini-ikäisten keskuudessa suositusta villityksestä.

– Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että lapseni on näin tyhmä. Jos sinulla on teini-ikäisiä lapsia, näytä tämä video heille kertoaksesi, kuinka vaarallista tällainen leikki voi oikein olla, äiti toteaa.

Leikki asettaa myös muut tienkäyttäjät hengenvaaraan 

Sen lisäksi, että leikkiin ryhtynyt nuori voi satuttaa leikissä itsensä, leikki voi aiheuttaa vakavia seuraamuksia myös auton kuljettajalle ja kyydissä oleville matkustajille.


– Tässä autossa oli lapsi ja raskaana oleva äiti. He olisivat voineet kuolla. Hän olisi voinut menettää molemmat lapsensa typerän leikin vuoksi, Hooper lisää.

Äiti kertoo hänen 14-vuotiaan poikansa tehneen virheen ja saaneen sen myötä ankaran oppitunnin. Hän toivoo, että yhdenkään teini-ikäisen ei tarvitsisi kokeilla leikkiä ymmärtääkseen, kuinka vaarallinen tämä leikki voi kaikille tienkäyttäjille oikein olla. 

Lähteet: BBC, CambridgeNews

***

15:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.