Mainos

Äiti välitti alkoholia alaikäisille – 10 muutakin aikuista narahti

Poliisin tehovalvonta päihteiden välittämisestä alaikäisille on tuottanut tulosta.

Poliisi on suorittanut kolmena viikonloppuna alkoholin välitysvalvontaa Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa ja sen ympäristössä. Valvonnassa otettiin kiinni kymmenen aikuista, jotka välittivät alaikäisille alkoholia.

Lisäksi yksi aikuinen jäi kiinni kannabiksen myynnistä alaikäisille. Hänet otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikoksesta. Muille myyjille kirjoitettiin sakkoja ja heidät poistettiin kauppakeskuksen läheisyydestä.

Yksi myyjä jouduttiin ottamaan poliisin säilöön rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Välittäjinä toimivat nuorten täysi-ikäiset ystävät, erään nuoren äiti sekä omaa päihteidenkäyttöään välitystoiminnalla rahoittaneet aikuiset miehet.

Poliisi puuttui samalla myös alaikäisten päihteiden käyttöön kauppakeskuksessa. Poliisi hävitti kymmeniä litroja erilaisia alkoholijuomia ja kirjoitti kymmenelle alaikäiselle rikesakon alkoholin hallussapidosta.

Lastensuojeluilmoituksia tehtiin 20. Yksi 14-vuotias otettiin kiireellisesti sosiaaliviranomaisten huostaan.

Kahdella nuorella oli hallussaan kannabista. Lisäksi yhdeltä nuorelta takavarikoitiin puukko ja kahdelta luvaton kaasusumutin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.