Äiti sieppasi lapsensa – nopea löytäminen hyvin tärkeää

Kaksi lasta on siepattu eilen illalla Ylistarosta Etelä-Pohjanmaalla.

Poliisin mukaan lasten äiti ja tämän miesystävä sieppasivat 5- ja 7-vuotiaat pojat, kun he olivat tapaamassa lapsia ylistarolaisessa yksikössä. Pariskunnan mukana oli myös noin yksivuotias lapsi.

Viimeinen havainto pariskunnasta on eilisillalta sieppauksen jälkeen, kun he poistuivat farmarimallisella Volvolla Ylistaron keskustan suuntaan. Poliisin mukaan lapset siepanneet henkilöt asuvat Satakunnan alueella.

Kateissa olevat lapset ovat Jami ja Joona Salmela. Jami on vaaleahiuksinen, sinisilmäinen, 110 senttiä pitkä ja painaa noin 20 kiloa. Katoamishetkellä hän oli pukeutunut mustaan autot-kuvioiseen t-paitaan ja tummiin shortseihin. Päässään hänellä oli lippalakki.

Joona Salmela on 118 senttiä pitkä ja 22-kiloinen. Hänellä on vaaleanruskea tukka ja ruskeat silmät. Katoamishetkellä hänellä oli päällään vaaleansininen t-paita, tummat collegehousut ja sinertävä Mikki Hiiri -lippalakki.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että viranomaisarvion mukaan lastensuojelullisista syistä lasten pikainen löytyminen on hyvin tärkeää.

Kaikki lapsiin ja lasten katoamiseen liittyvään ajoneuvoon liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan asiaa tutkivaan Etelä-Pohjanmaan poliisilaitoksen tutkintaan 0400-762009 tai lähimmälle poliisille tai hätäkeskukseen numeroon 112.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat