Mainos

Äiti sai lapsen teini-iässä – 17 vuotta myöhemmin tytär halusi kiittää: "Kuva symboloi perheemme saavutuksia"

Madeleinen äiti tuli raskaaksi 15-vuotiaana ja sai lapsen 16-vuotiaana. Nyt valmistunut Madeleine otatti itsestään samanlaisen valmistujaiskuvan kuin äitinsä vuosia aiemmin.

Kevät on valmistujaisjuhlien aikaa. Madeleine Tarin, 18, oli vielä taapero, kun hänen äitinsä valmistui lukiosta vuonna 2000. Nyt, 17 vuotta myöhemmin, Tarin halusi kiittää vanhempiaan ja antaa heille jotakin erityistä: nuori nainen otatti itsestään samanlaisen valmistujaiskuvan kuin hänen äitinsä vuosia aiemmin.

Tarinia äidin valmistujaiskuva on aina inspiroinut. Siinä hän itse istuu isänsä olkapäillä äidin valmistujaispäivänä.

– Kuva symboloi minulle perheemme saavutuksia, ja sitä, että vanhempani voittivat tilastolliset todennäköisyydet, Tarin kommentoi BuzzFeed Newsille.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Tarinin äiti tuli raskaaksi 15-vuotiaana ja sai lapsen 16-vuotiaana. Vanhempiensa tuella hän kuitenkin onnistui pysymään koulussa ja valmistumaan.

– Kumpikin asui vanhempiensa luona, mutta he kasvattivat minua yhdessä. He olivat päättäneet onnistua ja tarjota minulle tulevaisuuden, Tarin kuvaa.

Vanhemmat avioituivat ollessaan 23- ja 25-vuotiaita. He säästivät rahaa, ostivat oman asunnon – ja saivat vielä kaksi lasta!

– Vanhempani ovat nyt hyvin menestyneitä, Tarin kuvaa.

Hän aikoo jatkaa äitinsä opettamalla tiellä ja siirtyy syksyllä yliopistoon!

 

**

0:49

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.