Mainos

Äiti osoitti korvakorujen avulla surullisen asian – kesti 7 kuukautta ennen kuin kukaan tajusi

Äidin korvakorutemppu osoittautui surullisella tavalla toimivaksi.

"Pian poikani synnyttyä minusta tuntui, että muutuin näkymättömäksi."

Näin aloittaa kahden lapsen äiti, Anastasia Aligiannis, silmiä avaavan päivityksensä. Poikavauvansa synnyttyä äidistä tuntui, että hän jäi sivuosaan, hän muuttui näkymättömäksi. Todistaakseen huomionsa hän otti toisen korvakoruistaan pois.

Ele ei ollut naiselle tyypillinen. Sen olisi tiennyt kuka tahansa hänen lähipiiristään. Mutta vaikka Aligiannisin ympärillä pyöri perheenjäseniä ja ystäviä, kesti seitsemän kuukautta ennen kuin kukaan heistä huomasi, että hän käytti vain yhtä korvakorua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Seitsemän kuukautta sosiaalisia tilanteita, eikä kukaan katsonut minua suoraan kasvoihin ja huomannut, Aligiannis kirjoittaa.

Äiti kertoo ymmärtäneensä, että kahden tuolloin alle 2-vuotiaan lapsen kotiäitinä, hänestä oli tullut näkymätön, niin yhteiskunnalle, mutta myös perheelle ja ystävillekin. Jopa puhelinkeskustelut kulkivat samoja ratoja. Äidiltä kysyttiin lasten ja aviomiehen vointeja, mutta kukaan ei kysynyt, miten hän itse jakseli.

– Kai ihmiset ajattelivat, että jos vastuullani olevat ihmiset olivat kunnossa, niin minunkin täytyisi olla, äiti pohtii.

Kuukausina yhden korvakorunsa kanssa hän ymmärsi, ettei halunnut olla näkymätön, ei omassa kuin muidenkaan mielissä.

Aligiannis haluaisi muidenkin kiinnittävän tähän tärkeään asiaan huomiota.

– Jos sinusta tänään tuntuu häkeltyneeltä, näkymättömältä tai kuin sinulla ei olisi väliä, sinulla on. Olet niin tärkeä ja luultavasti juuri se ratas, joka pitää kaiken pyörimässä sulavasti. Jatka samaan malliin, ja jos kukaan ei sano sinulle sitä tällä viikolla, tiedä, että olet korvaamaton työssä, jota teet, eivätkä uhrauksesi jää huomiotta.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.