Mainos

Äiti löydettiin puistosta keinuttamassa kuollutta lastaan

Yhdysvalloissa Marylandin osavaltiossa nainen on viety hoitoon sen jälkeen kun tämä löydettiin leikkipuistosta keinuttamassa kuollutta lastaan.

The Independent -lehden mukaan uskotaan, että nainen keinutti läpi yön noin kolmevuotiasta lasta niin kauan kunnes poliisit tulivat paikalle La Platan kaupungissa lähellä Washington DC:n kaupunkia.

Lapsen kuolinsyy on yhä epäselvä. Viranomaistietojen perusteella näyttää, että lapsi on ollut kuolleena useita tunteja ennen puistosta löytymistään.

– Meillä on vielä paljon tehtävänä, jotta tiedämme mitä lapselle on tapahtunut, toteaa poliisien tiedottaja Diane Richardson.

– Saimme soiton noin seitsemän aikaan aamulla, että nainen keinuttaa lasta puistokeinussa erikoiseen aikaan vuorokaudesta. Soittajan mukaan nainen oli ollut puistossa eilisestä asti.

Poliisin mukaan lapsesta ei löytynyt ulkoisen väkivallan merkkejä. Poliisit joutuivat kuitenkin rikkomaan keinun ketjuja, jotta saivat lapsen pois keinusta.

Lapsen 24-vuotias äiti on nyt viety tutkimuksiin. Myös lapsen kuolinsyy selvitetään oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.