Mainos

Äiti imettää lähes 4-vuotiastaan - Time-lehden jutusta nousi kohu

Uuden Time-lehden kansikuvassa Jamie Lynne Grumet imettää noin 4-vuotiasta poikaansa. Nyt kansikuvasta ja jo puhumaan oppineiden taaperoiden imettämisestä käydään vilkasta keskustelua internetissä.

Time-lehden haastattelussa Grumet kertoo imettävänsä myös 5-vuotiasta lastaan.

Osa keskustelijoista on sitä mieltä, että lapsi on äitiriippuvainen vielä aikuisenakin. Toiset puolustavat isojen taaperoiden imetystä hanakasti.

– Voisiko sanoa, että pojalla on oidipuskomleksi (3–6-vuotias tuntee vetoa vastakkaista sukupuolta olevaan vanhempaansa). Lapsesta kasvaa niin hämmentynyt, että se ei enää ole hauskaa. Hänestä tulee ns. mamman poika, jota kukaan nainen ei halua. Tämä on sellaisten naisten ongelma, jotka kasvattavat poikalastaan ilman lapsen isää. Se on syy, miksi naiset syyttävät, ettei todellisia miehiä löydy. Naiset, teette pojistanne nynnyjä, kirjoittaa Daily News -lehden keskustelupalstalla nimimerkki darnleyj.

– Ihminen on osa eläinkuntaa, ja se ei todellakaan ole normaalia / tyypillistä, että mikään laji imettäisi 4 vuotta vanhaa jälkeläistä. Hänen täytyisi ymmärtää, että pitkällä aikavälillä se on erittäin haitallista lapselle, toinen kirjoittaa.

Grumet'n ratkaisua myös puolustetaan.

– Imetin itse poikaani 2-vuotiaaksi saakka. Päivällä töissä pumppasin maitoa, öisin imetin suoraan rinnasta. Olen yksinhuoltaja. Imettäminen toi paljon lohtua pojalleni. Ja kuten sen positiivisista vaikutuksista lapseen kerrotaan, poikani vaikuttaa itsevarmemmalta kuin ikäisensä. Kuvassa oleva poika on edelleen lapsi ja saa tarvitsemaansa läheisyyttä ja ravintoa äidiltään, puolustaa toinen Time-lehden lukija.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.