Mainos

Äiti halusi tosi-tv-ohjelmaan - kaatoi lapsen suuhun tabasco-kastiketta

Sadistisia kasvatuskeinoja käyttänyt adoptioäiti on todettu syylliseksi lapsen pahoinpitelyyn alaskalaisessa tuomioistuimessa, Yhdysvalloissa.

Äiti oli rankaissut 7-vuotiasta adoptiopoikaansa kaatamalla hänen suuhunsa voimakasta chilikastiketta. Äiti oli myös seisottanut lasta kylmässä suihkussa.

Molemmat rangaistukset oli tallennettu videolle, koska äiti halusi päästä suosittuun Dr. Phil -tosi-tv-ohjelmaan, kertoo amerikkalainen verkkolehti Huffington Post.

Naisen puolustusasianajajan mukaan hänellä oli ollut vaikeuksia venäläistä alkuperää olevan pojan käytöksen takia. Puolustus esitti pojan kärsivän tunneperäisistä häiriöistä.

Apua saadakseen äiti oli kääntynyt tunnetun tv-psykologin puoleen ja videoinut rangaistukset ohjelman "Vihaiset äidit" -osiota varten. Pelkkä huutaminen ei tuotantoyhtiölle ollut riittänyt, vaan se oli halunnut videoituja rangaistuksia.

Kun ohjelma esitettiin televisiossa viime vuoden marraskuussa, se aiheutti Venäjällä valtavaa kohua. Venäjällä vaadittiin pojan ja hänen samaan perheeseen adoptoidun kaksoisveljensä palauttamista kotimaahan.

Tuotantoyhtiö on kieltäytynyt kommentoimasta tapausta. Yhtiö on järjestänyt pojan psykologisiin testeihin ja tarjoutunut hankkimaan neuvontaa.

Sittemmin pojalla on diagnosoitu reaktiivinen kiintymyshäiriö ja hän on nyt terapiassa.

Tuomioistuin langettaa tuomion ensi viikolla. Naista uhkaa enimmillään vuoden vankilatuomio ja 6 900 euron sakot. Avoinna on kysymys, sijoitetaanko lapset perheestä muualle.

Perheellä on adoptoitujen kaksospoikien lisäksi neljä biologista lasta. Yksi heistä - 10-vuotias tytär - oli toiminut kuvaajana rangaistuksia videoitaessa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.