Äiti: Eminem syö suruunsa

Rap-tähti Eminem oli uransa alussa hyvin timmissä kunnossa, mutta nyt 170 cm sanaseppä on lehtiväitteiden mukaan ahminut herkkuja napaansa niin paljon, että hän on paisunut yli 90kiloiseksi. Tähden äiti Debbie Nelson pelkää poikansa syövän itsensä hautaan, kertoo Daily Mail -lehti.

Nelsonin vasta ilmestyneessä kirjassa My Son Marshall, My Son Eminem räpäyttäjän äiti kertoo, kuinka Eminem ahmii roskaruokaa ja kalliita sisäfileepihvejä terveytensä uhalla. Äidin mukaan Eminem ei päässyt koskaan yli avioerostaan, jonka takia räppäri on antanut ulkonäkönsä rapistua.

- Hän antoi vaaleiden hiustensa kasvaa ulos, joten kaikki muu paitsi lavat on tummaa. Hänen ihonsa täynnä finnejä ja hän on lihonut niin paljon, että se aiheuttaa kaikenlaisia terveysongelmia, kirjassa todetaan.

Kirjassaan äiti kertoo olevansa todella huolissaan pojastaan, joka on pienestä pitäen kärsinyt muun muassa keuhkokuumeesta.

- Pelkään hän puolestaan joka hetki. Olen huolissani hänen terveydestään koko ajan. Hänellä on aina ollut korkea verenpaine ja hänen kolesterolitasonsa ovat varmasti pilvissä, Nelson vuodattaa.

Paljastuskirjan kirjoittanut äiti pelkää poikansa kokevan Elviksen karun kohtalon. Reilusti ylipainoinen kuoli 42-vuotiaana sydänkohtaukseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat