Mainos

Airistolta arvosteluryöppy Kiurulle: Mikä ihmeen ministeri tällainen on?

Lenita Airisto arvosteli Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa viestintä- ja asuntoministeri Krista Kiurua siitä, että tämä ei sanonut Jouni Hynysen panoehdotteluihin vastaan Emma Gaalassa.

– Mikä helvetin ministeri tällainen on? Naisministeri, eikä sanonut mitään. Jos minä olisin ollut siinä, niin minä olisin repinyt siltä saatanan Hynyseltä housut ja alas ja sanonut, että katsotaan mitä pojalla on tarjolla.

Airiston mukaan naispoliitikot luulevat, että heidän pitää miellyttää.

– Television ääressä oli monia naisia, jotka sorvin ääressä kuulevat kaikkia tällaisia juttuja. Heitä loukataan, he kokevat seksuaalista häirintää ja sitten joutuvat näkemään demaripoliitikon ja ministerin, joka ei sano mitään.

Airisto epäilee Hynysen elävän pahassa puutteessa.

– Ei ole Hynysellä ollut pitkän aikaan kunnon panoja. Näyttää siltä, koska joutuu televisiossa niitä kerjäämään.

Lenita Airisto on ehdolla vuoden loukkaantujaksi kritisoituaan kulttuuriministeri Paavo Arhinmäkeä, tämän jätettyä Sofi Oksasen kirjanjulkistamistilaisuuden syksyllä väliin. Myös Arhinmäki sai kuulla kunniansa uudelleen aamulla.

– Arhinmäkeä ei olisi koskaan pitänyt valita kulttuuriministeriksi. Hän ei kelpaa siihen. Hän ei ole kulttuuripersoona, hän ei ymmärrä siitä mitään. Hän ymmärtää ainoastaan näistä pelihommista, koska on pelimies.

Tanja Karpelan toiminta samaisessa tehtävässä sen sijaan saa Airistolta kehuja.

– Karpela oli ensimmäinen, joka jääkiekkomatsissa sanoi, että tämä ei käy. Tällaista rusikointia hän ei hyväksy. Ja missä tilanteessa ollaan nyt? Oltaisi kuunneltu Karpelaa, niin olisi Ville Peltonenkin paremmassa kunnossa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.