Aira Samulin: Näin sinäkin parannut flunssasta!

Taannoin 85-vuotissynttäreitään juhlinut Aira Samulin on ollut jo kuukauden rajun flunssaviruksen kourissa.

Moni on viime viikkoina sairastanut flunssan, yskinyt ja niistänyt yöt läpeensä, mutta selviytynyt. Joillakin sairastuneilla virus on jyllännyt kehossa viikkoja eikä loppua näy.

Aira Samulinin flunssa on kestänyt kohta kuukauden. Kuumekin nousi, vaikka yleensä hänelle ei tule kuumetta juuri koskaan.

– Varsinkin synttärijuhlieni jälkeen olin väsynyt ja se löi yleiskuntooni vähän takapakkia, mutta ehkä tämä virus on kohta poissa ja räkäränni kuiva, Aira nauraa kaupunkikotinsa sängyn pohjalta.

Pakollisille keikoille hän sanoo menneensä taksilla.

– Joitakin keikkoja ei vain voi peruuttaa.Viime lauantaina olin Turussa muotinäytöksessä. Nyt aion kammeta itseni ylös sängystä, kun pitää mennä pankkiin ja kauppaan. Jääkaappini on ihan tyhjä.

Aira Samulin kävi flunssan vuoksi lääkärin puheilla ja sai kymmenen päivän antibioottikuurin, joka loppui muutama päivä sitten.

Nyt hänellä on käytössä vanhan ajan kotikonstit, pöpöjen parhaat tainnuttajat.

–Inkivääriä, valkosipulia, sipulimaitoa, hunajaa, paljon lämmintä juomaa ja ehdottomasti lepoa. Näitä kun ottaa ja muistaa levätä, niin johan alkaa virota ja flunssa kaikota, vinkkaa Aira Samulin MTV3.fin Viihdeuutisten lukijoille.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat