Mainos

Air Francen turmakoneen osia ei olekaan löytynyt

Mysteeri maanantaina kadonneen ranskalaisen matkustajakoneen ympärillä jatkuu. Brasilian viranomaisten mukaan Atlantista kerätty romu ei olekaan peräisin Air Francen turmakoneesta.

Koneen putoamisalueelta kerättyjen kappaleiden uskottiin ensin olevan peräisin Air Francen lentokoneesta. Myöhään illalla viranomaiset ilmoittivat kuitenkin, että romu on peräisin muualta, todennäköisesti laivasta.

Brasilialaisten viranomaisten mukaan lentokoneen osia ei toistaiseksi ole saatu lainkaan talteen.

- Tähän mennessä koneeseen kuuluvia osia ei ole löytynyt, vahvistaa Brasilian lennonjohdon johtaja Ramon Cardoso.

Cardoson mukaan merestä aiemmin viikolla löytynyt suuri öljyläikkä ei ollut sekään peräisin kadonneesta lentokoneesta, Öljyn alkuperä on epäselvä, sillä kyseistä öljytyyppiä ei käytetä laivoissakaan.

Aiemmin eilen Cardoso kertoi, että Brasilian laivaston alukset olivat löytäneet osia Air Francen koneesta noin tuhat kilometriä Brasilian rannikolta. Merestä löytyi muun muassa kuljetuslava ja kaksi poijua. Myöhemmin kävi ilmi, ettei kuljetuslava voinut olla peräisin lentokoneesta. Kuljetuslava oli tehty puusta eikä Air Francen Airbus A330 -koneessa ollut puustä tehtyä kalustoa lainkaan.

- Vahvistamme, että löytämämme lava ei ollut lentokoneen osa. Se oli kuljetuslava, joka löytyi alueelta, mutta me pidämme sitä lähinnä merestä löytyneenä jätteenä, Ramon Cardoso kertoo.

(MTV3-AFP)

KONEEN OSIA ETSITÄÄN TOIVOTTOMAN LAAJALTA MERIALUEELTA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.