Aino-Kaisa Saariselle luvassa erikoiset polttarit

Aino-Kaisa Saarisen hiihtäjäkollega järjestää polttarit jäätävissä olosuhteissa.

Huippu-urheilija Aino-Kaisa Saarinen avioituu kesällä pitkäaikaisen kihlattunsa Tom Gustafssonin kanssa. Kaunottaren elämässä on parhaillaan suuria projekteja, jotka ovat molemmat edenneet jo pitkälle. Sekä häävalmistelut että Hollolaan nouseva talo ovat naisen mukaan hyvällä mallilla. Heinäkuussa järjestettävä merkkitapahtuma noudattaa tuttua suomalaista kaavaa.

– Ne ovat tavalliset perinteiset häät perheen ja ystävien keskellä, Aino-Kaisa kertoi loppuviikosta MTV3.fin Viihdeuutisille.

Ennen heinäkuussa järjestettävää merkkitapahtumaa on luvassa tiivistä harjoittelua. Kisakaudelle valmistautuminen alkaa jo toukokuussa, ja kesäkuussa hän suuntaa runsaat kaksi viikkoa kestävällä leirille Alaskaan. Aino-Kaisa oli maininnut ohimennen tulevista häistään leirille osallistuvalle Kikkan Randallille, joka ilmoitti järjestävänsä energiselle suomalaiselle polttarijuhlat.

– Saa nähdä, minkäläinen tämä bachelor party -kulttuuri on Jenkeissä. Varmaan on mukavaa, sympaattinen Aino-Kaisa virkkoo iloisesti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat