Mainos

Ainakin yksi kuoli hotellin romahduksessa Turkissa

Ainakin yksi ihminen kuoli ja 17 loukkaantui, kun kolmikerroksinen hotelli romahti Aksarayssa Istanbulin historiallisessa keskustassa Turkissa varhain aamulla. Istanbulin kaupunginjohtaja Erol Cakir sanoo pelkäävänsä, että raunioista löytyy vielä lisää kuolleita.

Palomiesten mukaan raunioista on kuultu ainakin viiden ihmisen ääniä, mutta rojuun voi olla hautautuneena enemmänkin ihmisiä. Hotellissa asui ainakin romanialaisia ja iranilaisia turisteja. Hotellin romahtamisen syynä saattaa olla se, että rakennuksen alle kaivettiin uutta metrolinjaa. Myös useat muut hotellin läheisyydessä sijaitsevat rakennukset ovat romahdusvaarassa.

Ei todennäköisesti suomalaisia

Suomen ulkoministeriön mukaan Istanbulissa romahtaneessa hotellissa ei todennäköisesti ole suomalaisuhreja. Hotellissa ei majaillut ainakaan yhdenkään suomalaisen matkanjärjestäjän asiakkaita.

Ulkoministeriö ei ole kuitenkaan tietoinen mahdollisista yksittäisistä suomalaisista matkailijoista. Sen vuoksi Ankaran suurlähetystö ja Istanbulin kunniakonsuli selvittävät parhaillaan, oliko hotellissa yhtään suomalaista asiakasta.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.