Mainos

Tapaturmilta ei vältytty – yksi kuoli uudenvuoden yönä

Ainakin yksi ihminen on saanut surmansa uudenvuoden vietossa. Helsingin poliisin mukaan uhri kuoli tulipalossa Myllypurossa Itä-Helsingissä.

Lohjalla kerrostalohuoneistossa syttyneessä tulipalossa puolestaan loukkaantui vakavasti yksi ihminen.

Lisäksi ainakin yksitoista ihmistä on saanut silmävammoja uudenvuodenaaton ilotulituksissa.   

Helsingin silmäklinikalla hoidetaan seitsemää silmävamman saanutta potilasta. Oulussa on hoidettavana kolme ja Kuopiossa yksi silmävamman saanut potilas. Tampereella ilotulitteiden takia on auennut kaksi silmäkulmaa, klinikalta kerrotaan.  

Eri puolilla maata on syttynyt illan ja yön aikana useita tulipaloja. Roskispaloja on pelastuslaitoksen mukaan ollut ainakin eteläisessä Suomessa ollut paljon. Hyvinkäällä syttyi pienellä alueella kolme autoa tuleen vain muutaman minuutin sisällä.

Uudenvuodenyönä on poliisin mukaan juhlimisen ohella tapeltu kodeissa, kaduilla ja ravintoloissa. Oulun poliisi kuvailee yötä "erittäin kiireiseksi". Sen säilöön päätyi ainakin 20 ihmistä. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo, että väkivaltahälytykset lisääntyivät aamuyöllä kahden jälkeen.

– Mustelmia ja putkareissuja, poliisi tiivistää.  

Helsingissä poliisia ovat pitäneet kiireisenä päihtyneet ihmiset sekä pahoinpitelyt kaduilla ja asunnoissa. Helsingissä Senaatintorilla uutta vuotta otti vastaan noin 30 000 ihmistä, mutta runsaasta väkimäärästä huolimatta tilaisuus sujui rauhallisesti.  

Poliisi puhallutti Helsingissä aattoillan ja yön aikana yli 2000 kuljettajaa. Seitsemää kuljettajaa epäillään joko rattijuopumuksesta tai törkeästä rattijuopumuksesta. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.