Mainos

Ainakin neljä kuollut ammuskelussa USA:ssa

Yhdysvalloissa Pennsylvaniassa ainakin neljä ihmistä on kuollut ammuskelussa kuntosalilla. Medialähteet kertovat, että mies oli avannut tulen tanssitunnilla olevia naisia kohti Pittsburghin lähellä sijaitsevassa kaupungissa.

Paikallisen WTAE-kanavan mukaan kuolleita on neljä, heidän joukossaan ampuja. Lisäksi loukkaantuneita on 15. CNN-kanava uutisoi aluksi, että kuolleiden määräksi on vahvistettu viisi, mutta korjasi myöhemmin, että kuolleita on ainakin neljä. Sairaalan edustajan mukaan viiden naisen tila on kriittinen. Heitä hoidetaan lukuisten ampumahaavojen takia.

Silminnäkijä kertoi WTAE-kanavalle, että ampuja käveli salille, sammutti valot ja alkoi ampua ainakin yhdellä aseella.

Tanssitunnilla oli ampumisen aikaan eilen kolmisenkymmentä naista. Kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevalla kuntosalilla arvioidaan olleen tapahtumahetkellä noin sata asiakasta.

Daily Mail -lehden mukaan 48-vuotias mies oli etukäteen varoittanut teostaan blogissa, jossa hän oli usein purkanut tuntojaan perhettään kohtaan. Blogissaan hän myös avoimesti kertoo vaikeuksistaan löytää tyttöystävä.

Uusimpien tietojen mukaan hän oli jo kahdesti aiemminkin kertonut samaisessa blogissaan hyökkäyksestä kuntosalille, mutta oli myöhemmin perunut tekonsa.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.