Mainos

Ainakin 29 kuoli sillan sorruttua Kiinassa

Siltaa oli rakentamassa noin 200 pelastusmiestä. Pelastustyöntekijät etsivät yhä kuolonuhreja sortuneelta sillalta.

Rakenteilla olevan sillan romahtaminen on vaatinut ainakin 29 ihmisen hengen Kiinassa, kertovat maan tiedotusvälineet. Kymmeniä ihmisiä on edelleen kateissa turman jäljiltä.

Hunain maakunnassa sijaitseva silta romahti eilen illalla juuri ruuhka-aikaan. Tuojoen ylittävä silta oli 320 metriä pitkä ja 42 metriä korkea. Sillan oli määrä valmistua ensi kuussa.

Televisiokuvissa näkyy kauhakuormaajia ja pelastustyöntekijöitä, jotka yrittävät etsiä eloonjääneitä valtavan romukasasta. Iltaan mennessä sillan raunioista on löydetty kuutisenkymmentä loukkaantunutta.

(14.08)

Siltaa oli rakentamassa noin 200 rakennusmiestä. Paikalle lähetettiin liki 400 poliisia ja yli 1500 pelastustyöntekijää.

-Tiellä lojui valtavasti ruumiita: jotkut olivat rakennustyöläisiä, jotkut ohikulkijoita. Verta oli kaikkialla. Sillan alle oli rusentunut auto: se oli puristunut niin pieneksi, etten pystynyt edes päättelemään, minkä kokoinen se oli alunperin ollut, kuvailee turman silminnäkijä Yang Shunzhong uutistoimisto Reutersille.

Romahtamisen syytä ei vielä tiedetä. Kiinan valtiollisen median mukaan maassa on liki 6000 huonokuntoista siltaa, jotka on korjattava ensi tilassa.

Viime kuussa Guangdongin maakunnassa romahti silta ja yhdeksän ihmistä kuoli.

(MTV3-STT-Reuters-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.